Sluta Blogga ?

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här, men jag funderar på att sluta blogga. Jag har ingen egen dator att sitta vid (sitter vid Linus stationära) och min kamera är inte alls bra längre dessutom är jag så fruktansvärt trött på min deisgn.
 
Är så kluven på hur jag ska göra, då jag fortfarande tycker det är väldigt kul. Har bloggat sedan jag var 10 år, bloggen har varit en trygghet och lite som min bästavän när jag haft det tufft. Åh det är så svårt! Haha.
 
Ska fundera några dagar och se och verkligen känna efter. Hoppas ni mår bra. Kram ♥

Kräftskiva & Födelsedagsfirande

Vilken fullspäckad men rolig helg det varit! I Lördags blev det den årliga kräftskivan hemma hos Linus farfar i Knutby. Bättre sent än aldrig! Det var så gott och mysigt. Låter bilderna tala för sig själva. 
 
Vi hade massor med goda tillbehör till kräftorna!
 
MUMS!
 
 Jag och mitt hjärta i töntiga hatar ;)
 
Puss Puss.
 
 Några timmar efter kräftorna blev det fika ute i trädgården. Så mysigt att sitta ute.
 
 På kvällen grillade vi kyckling som vi åt tillsammans med potatisgrataäng, sallad och olika såser.
 
På söndagen var vi bortbjudan till Linus moster Linda. Hon hade ordnat födelsedags fika för mig, så himla gulligt. Jag fyller nämligen år på måndag (Gaaah, åldersnåja) och vi ska ha kalas för mig på söndag med dom kunde tyvärr inte komma. 
 
Så mycket gott!
Sötaste Blåbäret :)

Nytt Från MAC

MAC  Prep + Prime Fix + / MAC Lipstick i färgen FAUX.
 
Det här är vad jag fick med mig från MAC här om dagen. Min Fix + börjar ta slut och det är verkligen en favorit sedan två år tillbaka, kan inte leva utan den. Sedan fick även läppstiftet i färgen FAUX följa med, varit ute efter det så länge.