Sunday Brunch

Världens bästa sätt att spendera en söndag på måste ändå vara brunch med familjen? Igår var Linus och jag hemma hos hans moster med familj för knytis-brunch, vilket dom kommer ha varje söndag. Så mysigt initiativ! Längtar redan tills nästa söndag. Vi köpte med oss ciabattabröd, parmaskinka, mozzarella och basilka som vi la in i ugnen för att dom skulle bli lite varma.
 
 
Det fanns så mycket gott att äta och gissa om man blev mätt!
 
Mmm, gott med melon och hallon :D

Date Night

Tisdagen den 18/8-2015 firade jag och min kärlek 1,5 år tillsammans. Linus brukar alltid överraska mig så jag kännde att jag ville göra något fint för honom. Så i tisdags när han kom hem från jobbet hade jag lagt rosenblad i sängen, köpt rosor samt skrivit en liten lapp om att han var min på lördag. Linus var så nyfiken och försökte lista ut vad vi skulle göra hela veckan, haha :)
 
Såhär såg det ut i Tisdags när han kom hem från jobbet.
 
Så i lördags tog vi en lång sovmorgon innan vi gjorde oss iordning för kvällen. Jag hade nämligen bokat bord på Wasahof där vi åt deras Molues Frites, så himla gott och mysigt. Både jag och Linus älskar ju skaldjur så detta var perfekt.
 
Musslor kokta i vitlök och vitt vin med hemmagjorda Pommes Frittes, himmeslkt gott!
 
Lyckan i mitt liv ♥

Marc By Marc Jacobs

 
Hur underbart är inte mitt nya armband från Marc By Marc Jacobs? Guldfärgen glimmar så fint. Jag är helt förälskad i detta armband.