BLACK FRIDAY

Hej mina hjärtan!
 
Hur mår ni? Jag är lite småförkyld men annars mår jag bra. I går var det Black Friday, en dag som är hur stor som helst i USA och London. Jag älskar dock att Sverige börjat med Black Friday, perfekta dagen att handla julklappar på. 
 
Jag och Linus åkte till Nack Forum igår för att favoritbutiken Jackie hade 40 % rabatt på Primeboots. Mina gick nämligen sönder och är slut i storlek 35 överallt i svart, så typiskt. Fick i alla fall ett presentkort och så tog jag ett par bruna Primeboots istället. Är dock så kluven, tycker dom bruna är mycket finare men det känns som dom svarta passar till allt. Vad tycker ni? Ska jag behålla dom bruna, eller ska jag vänta tills dom svarta kommer in igen?
 
Julfint i Nacka Forum.
 
Ska manäta onyttigt kan man lika bra slå på stort.. Dock så orkade vi inte äta upp allt.
 
 Favorit butiken som det var kaos på.

NEW IN
Lite nytt som jag samlat på mig på senaste. En svart Cape som jag fick i födelsedagspresent, den gröna blusen fick jag av mamma när vi var på stan och den beiga blusen beställde jag för en vecka sedan. 

BEYONCE & ED SHEERAN

 
 
Beyonce och Ed Sheerans röster går ihop så bra! Första gången jag hörde dom sjunga tillsammans var på Tribute Stevie Wonder (den första videon) och min första tanke var WOW.  Sedan uppträde dom igen på Globen Citizen Festival i September med låten
"Drunk in Love" och det är SÅ bra.