Anastasia Contour Kit

 Anastasia Contour Kit i färgen Light.
 
Wihooo! Äntligen har jag Anastasias Contour Kit i mina ägor. Det har varit slut världen över hur länge som helst. Men när jag gick in på Kicks här om dagen så stod det ett kvar och dessutom hade jag 20% rabbat så var bara tvungen att köpa det. Ska bli så spännande att testa det.

Fredag

Hej mina hjärtan! Hoppas ni mår bra! Själv vaknade jag upp med universums hemskaste halsont igår morse och utan röst. Perfekt till idag då jag var på arbetsintervju som känndes så där. Mår ännu sämre idag, tyvärr. Så har mest legat och vilat sen jag kom hem. 
 
Linus fick agera fotograf / Jag beställde halvfriterad kyckling som dom sedan wokat tillsammans med chili och lime, det var så gott. Linus beställde friterade tigerräkor även dom var jättegoda.
 
Linus väkte mig vid 18 tiden och frågade om jag ville ha thaimat, har varit sugen på det så länge! Blir alltid sugen på stark mat när jag har haslont/är förkyld. Så vi tog en promenad till en nyöppnad Thairestaurang här i Märsta. Maten var helt gudomligt god! 
 
 
På hemvägen gick vi förbi apoteket och köpte halstabletter till mig och sedan förbi affären för att köpa glass. Häagen-Dazs är min favorit, speicellt smaken "Dulece De Leche". Nu har vi precis kommit ut ur duschen  och jag sitter här med både, vatten, jucie, te och glass, haha. Har ni några husmorsknep? Tipsa gärna.
 
Kram på er ♥

Dagens Outfit

Kappa - Ida Sjöstedt / Sjal - Ester Elenora / Blus - Odd Molly / Jeans - Tiger of Sweden / Skor- Pirmeboots.