Jane Kønig Love Tags

 
 Förra veckan fick jag leverans på världens finaste halsband från Jane Kønig. Mitt är 60cm och hänger ungefär vid hjärtat och jag har två "Love Tags." Ett R som står för Rebecka och ett L som står för min kärlek Linus. Perfekt present till någon man tycker om, eller till sig själv så man alltid kan bära sin kärlek med sig.

Nytt Från Sleek

 
Nytt smink från Sleek, ett märke jag tidigare inte testat men hört väldigt bra om. Någon av er som testat?
 
Sleek Form Face Contouring Blush Palette. 
 
Älskar denna, man har allt i ett, så smidig att ta med sig.
 
Sleek All Naturell Palette.
 
Sleek Oh So Special Palette.
 
Älskar dessa paletter, så fina färger och dom är jättepigmenterade. Har bara testat dom matta färgena än så länge, så spänd på att testa dom glittriga. 

Vi Ska Flytta!

Hej mina hjärtan! Jag har helt missat att säga att jag kommer blogga dåligt under ett tag nu på grund av att vi flyttar på lördag, vi skrev kontrakt igår och på onsdag ska vi hämta nycklarna. Äntligen! Vi har verkligen vantrivs här i Märsta. Lägenheten vi bor i nu är nybygge men fuskbygge rakt av, tyvärr, plus att det det ligger så långt bort (det tillhör inte ens Stockholm.) Det ska bli så underbart att få komma närmare stan och framför allt få slippa pendeltåget, som alltid krånglar. 
 
Bilden är tagen 10 juli 2014. Då hade vi precis fårtt ordning på lägnehten vi bor i nu.
 
 Just nu bor vi i ett hav av flyttkartonger, och fler kommer det att bli.
 
Det är endats Linus som sett lägenheten och den är tyvärr inte nybygge. Det jag kommer sakna mest med lägenhetnen vi bor i just nu är vårt stora badrum (med både tvättmaskin och torktummlare,) att den är väldigt öppen och ljus, våra stora fönster samt fönsterbrädorna som är i marmor.