GOTT NYTT ÅR

Gott nytt år underbaraste ni!
 
Hur ska ni fira in det nya året? Våra planer blev ändrade i sista sekund. Vi var egentligen bjuda på en nyårsfest med Glitter & Glamour tema som tyvärr blev inställd. Så istället äter vi tre rätters middag här hemma, bara Linus och jag vilket ska bli så mysigt! Sedan åker vi hem till en vän för att skåla in det nya året tillsammans.
 
 
Hoppas ni får ett fint slut på 2015 och världens bästa start på det nya året. Tack för att ni följt mig det här året, det har betytt SÅ mycket för mig. Hoppas ni fortsätter att kika in här i bloggen även nästa år ♡
 
 
 
Såhär kommer jag att se ut ikväll. Allt är nytt och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med kvällens outfit.
(ber om ursäkt för dålig kvalite men har inget annat att fota med än min iPhone)

WEDNESDAY

Hej mina hjärtan!

 

Näst sista dagen på 2015 idag, vilket känns helt galet! Det här året har gått så himla fort. 2015 har faktikt varit ett väldigt jobbigt år på grund av flera anledningar, så jag känner mest 2016 I´m coming for ya!

 

Idag har vi städat lägenheten och så var jag en sväng förbi Vällingby Centrum för att kompletera det sista till min nyårs outfit. Men hur den ser ut får ni se imorgon. Nu ska jag och Linus krypa ner i sängen och titta på någon mysig film.

 

Ha en fortsatt fin kväll 

 

Detaljer från min slappa outfit idag. 

NEW IN FRÅN MAC

MAC Lip Pencil i färgen SPICE / MAC Lipstick i färgen VELVET TEDDY.
 
Nytt godis till läpparna! En läpppenna och ett läppstift från favorit märket MAC. Älskar färgerna och dom passar så bra tillsammans.