1a Advent

Första advent, hur mysigt är inte det? Jag älskar julen och tycker det är den bästa tiden på året. Dock känns det annorlunda nu när jag flyttat hemifrån och är sambo, traditonerna ändras ju då. Är vann vid att jag mamma och lillasyster pyntar hemma och vi bakar för fullt, måste erkänna att jag saknar det lite. Jag har i alla fall planer på att baka rocky roads i år igen, dom vart så goda och uppskattade förr året.
 
Fick imporvisera med adventsljusstaken, tog det vi hade hemma och lite fick jag av mamma. Brickan är nog bara temporär. Men vart fint ändå tyckte jag.
 
 
Hoppas ni alla har en mysig första advent ♡

Fullspäckade dagar

Hej fina vänner! FÖRLÅT för att jag inte har uppdaterat på länge men har haft fullt upp. Både jag och Linus var lediga i torsdags och fredags så vi passade på att ha kvalitetstid med varandra. Himla mysigt.
 
I torsdags åkte vi hem till Linus moster som nyss fått en son, så söt. Han låg och sov i min famn under hela tiden vi var där, lille plutt. Vid tre tiden rörde vi oss in mot stan där vi åt sushi på vårat ställe, stället där vi åt tillsammans för första gången. Sedan gick vi runt och kikade i lite butiker och både jag och pojkvän kom hem med en varsin vinterjacka. Har velat haft denna jacka ett bra tag nu, är så glad!
 
Bebisgos är det bästa som finns!
 
Vi slog till på stort denna gång, 30 bitars suhsi plus sashimi. Himmelskt gott!
 
 Inne på NK. Det är så fint i Sockohlm just nu, fint julpynt överallt.
 
Fredagen spenderade vi på Ikea. Vi köpte sängbord och lite småsaker som vi behövde och jag fick en tidig julklapp av min älskling... Ett sminkbord, världens bästa julklapp! Ska visa hur det blev en annan dag. På kvällen åt vi kräftor och sniglar till middag, väldigt gott.

Goodiebag

 
Detta är vad som fanns i goodiebagen. Så mycket bra och roliga produkter, som den beautyjunkien jag är så älskar jag sånt här!