Throwback Thursday

Just nu vill jag inget hellre än att spola tillbaka tiden till den 30/5 2013. Dagen då jag fick se min allra största idol live i Globen. Vilket var helt magiskt. Jag minns att jag var helt förtrollad från första ton till sista och att jag aldrig gråtit med ett så stort leende någonsin tidigare, haha. Jag vet inte riktigt hur jag´ska beskriva min kärlek för Beyonce, hon är så underbar!
 
 

Kärt Återseende

Jag hade världens mysigaste onsdag igår! Mötte upp min saknade Amanda i stan, vi har inte träffats sedan i december så vi hade en hel del att prata om. Det som är så bra med oss är att vi kan vara ifrån varandra i ett halvår men allt är ändå exakt som när man sågs senast. Jag och Amanda gick runt i diverse butiker, jag fick bland annat med mig en jättefin jacka hem. Sedan satte vi oss på Fresco Cafe för middag, vi promenerade  i Kungsträdgården och så tog vi en latte/te på Esspresso House innan vi skiljdes åt. Ytters mysigt!
 
Det är så himla vackert i Kungsträdgårdne just nu. Tyvärr så var klockan strax innan 8 när vi var där och det började bli mörkt. Men blev ändå rätt nöjd med bilden.
 
 Chevre - Parma sallad som var något av det godaste jag ätit. Så god att jag till och med gått och dagdrömt om att få äta salladen igen, haha.
 
 Te för Amanda och Caramel Latte för mig.

MAC

Mina två senaste tillskott i sminkväskan är dessa från MAC. Concealern har jag haft tidgare, råkade dock tappa den i golvet och flaskan är i glas. Ja, ni kan ju tänka er hur det slutade. Sedan fick ett fint rosa läppstift följa med också. Har redan använt det som ni kanske ser på bilden, hehe. 
 
Pro Longweare Concealer i färgen NW15 / Jag har den ljusatse färgen och använder den till att highlighta.
 
 
MAC Lipstick i färgen Please Me / Jag älskar det här läppstiftet! Det har en sån fin rosa färg. Jag har tidigare mest kört på nude färgade läppstift så kände att jag behövde lite mer färg.